2013 in review

Posted: January 2, 2014 in Competitions

A trecut ceva timp de cand am mai scris pe blog. Am avut un sfarsit de an plin de ture faine pe munte, de multe bucurii si multi prieteni.

Nu am mai documentat turele facute pentru ca destul de des am pus o gramada de poze pe Facebook si mi-a lipsit si inspiratia de a mai scrie ceva “de calitate”. Nu mi-a placut niciodata sa fac un lucru doar ca sa ma aflu in treaba din obisnuinta sau obligatie.

Oricum la inceput de an am primit de la WordPress statisticile blog-ului pe 2013. Cu siguranta a fost cel mai aglomerat an pe blog-ul meu avand 12.000 de vizite. La un moment dat anul asta ma gandeam daca mai are rost sa tin acest blog. Vazand statisticile cred ca o sa mai imi fac timp sa mai scriu cate ceva si in acest an …

A doua zi de Craciun m-a gasit alergand prin Bucegi. A fost o tura superba, vreo 24 de km de bucurie si desfat vizual. Din pacate a doua zi m-am trezit cu o durere mica insa sacaitoare la genunchiul drept, durere de care nu am scapat inca …

Dupa ce ma refac de-abia astept sa incep primele alergari din 2014.

Tuturor vizitatorilor acestui blog va doresc un an nou asa cum vi-l doriti, mai bun, mai frumos, in care sa realizati daca nu tot, macar in mare parte ce va propuneti. La Multi Ani !

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 12,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 4 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s