Honey Energy Vertical Race

Posted: April 25, 2013 in Competitions

Sambata 20 aprilie am participat la primul concurs de alergare montana pe uscat (pentru mine si Rose).  Honey Energy Vertical este o cursa in care nu cobori deloc… Totul este in panta, incepand cu ceva usurel, de incalzire, pe portiunea Gura Raului-Botorog, apoi cu ceva tare pe portiunea Botorog – Zanoaga, apoi vreo 400-500 m sa-ti tragi sufletul dupa care vine cireasa de pe tort – Zanoaga – Cruce cu o panta medie de 36 %  :D, pe o distanta de vreo 1,2 km.

Pentru concurs nu aveam nici o pretentie, nu ma gandeam la competitia cu ceilalti participanti, singurul obiectiv era sa termin sub 1 ora. Cursa a fost scurta, am reusit sa-mi ating obiectivul terminand in 56 de minute si am ratat la 1 minut podiumul la categorie, venind al 4-lea.  Rose s-a simtit rau toata ziua si de-abia a reusit sa termine cursa. Important este ca ne-am miscat si a fost un bun antrenament pentru maratonul din week-end – Brasov Marathon

Advertisement
Comments
  1. Sa stii ca eu am si uitat de acest concurs. Ma bucur ca ai ajuns in preajma podiumului, ca de obicei, esti cand pe el, cand langa el. Este foarte bine! Rose chiar merita felicitari pentru ca a reusit in astfel de conditii sa incheie cursa. Succes la Brasov Marathon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s