O saptamana nebuna, cu final pe masura

Posted: March 8, 2013 in Mountains, Trail Running, Training

Din a doua jumatate a lunii februarie glezna mea cea buclucasa s-a cam linistit si usor usor am reusit sa reintru intr-un program de antrenament din ce in ce mai normal. Astfel am incercat  sa alerg macar de 2 ori pe saptamana o Tampa si daca se putea si ceva mai lung si mai relaxat peste week-end era perfect.

Intre timp mi-am gasit si partener(i) de alergare si turele de antrenament sunt din ce in ce mai placute si … mai dese. Saptamana trecuta am reusit sa alerg de 2 ori pe Tampa. Prima tura a fost martea trecuta cand am inceput sa-mi dau drumu usor usor si sa devina mai putin dureroasa urcarea pe serpentine iar joia trecuta am reusit sa fac 2 ture de Tampa legate si mi-am doborat si ceva recorduri pe Strava 🙂 … dupa cum spuneam o saptamana nebuna. Am observat ca antrenamentul din timpul iernii, chiar daca a fost destul de putin, acum isi spune cuvantul si am reusit efectiv sa fiu mult peste asteptarile mele.

Sambata am iesit din nou la miscare cu partenerii nostri de nebunii Paula si Luci sa facem tura de Postavaru Night. Din nou m-am simti extraordinar de bine si am reusit sa alerg integral tot traseul. Desigur ca nu am sprintat, insa de obicei din prima jumatate se cam taia gazolina si muschii incepeau sa ma arda. Tura de sambata insa a fost cu totul altceva.

Si acum revenind la ziua de Duminica … sfarsitul apoteotic 🙂

Ne-am strans noi cu mic cu mare, si alergatori si alergatoare … s-am alergat pe nerasuflate pana-n Ascutit mai frate ! 🙂

De ce imi vine sa scriu in rime? Pentru ca a fost o tura super faina ! Oameni faini, de viata cu care e mai mare placerea sa te duci pe munte. A fost o tura excelenta intr-o zi superba din Prapastiile Zarnestiului pana pe varful Ascutit.

Pana acum ceva vreme nu imi inchipiuam sa pot sa fac o astfel de tura, iarna, in echipament de alergare … iata ca se poate. Desi era zapada foarte mare, deja existau urme iar singurul ingredient lipsa in reteta asta de succes erau Snowline-urile. Mai alergasem o data cu ele si mi-au placut super mult, insa Duminica asta am ramas surprins cat de utile sunt daca vrei sa te duci de nebun in alergare, iarna, fix in creasta Craiului.

Maine o sa urcam din nou in Postavaru, insa de data asta in concurs …. de-abia astept !

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s